Versterking gezocht!

We zoeken een zanger!
De Big Fun Band is op zoek naar een zanger. We zoeken een jonge, enthousiaste man die samen met onze zangeres Marieke Koopman de band completeert! Het repertoire dat we momenteel kunnen bieden varieert van Aznavour tot Frank Sinatra, maar kan worden aangepast in overleg. We mikken als band op diversiteit, waarin we jazz kunnen spelen (Sinatra, Buble), maar ook een feest met popnummers kunnen accomoderen.

De Big Fun Band is een veelzijdige Big Band. De band bestaat uit 18 muzikanten die zich in elke muziekstijl thuis voelen: Jazz, Soul, Pop, Latin, enzovoort.

Met een uiteenlopend en afwisselend repertoire speelt de band op jazzfestivals, bedrijfsfeesten, jazz clubs, bruiloften, dansavonden of gewoon in de kroeg.

We repeteren wekelijks op donderdagavond in ons repetitielokaal te Vlaardingen van 20.15 tot 22.30 uur.

Heb je interesse? Mail ons dan via bestuur@bigfunband.nl (of via onderstaand contactformulier), dan spreken we een avond en een aantal liedjes af om wederzijds kennis te maken.

Invallers
Als band streven we er naar om altijd met een complete bezetting te repeteren. Dit komt het speelplezier en de kwaliteit ten goede. Dit lukt meestal, omdat we een lijst hebben met mensen die het leuk vinden om af en toe in te vallen op repetities of optredens. Wil jij ook graag op onze lijst, laat dat dan even weten via onderstaand contactformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *